Hachicook Large

Onze geschiedenis

Bij de familie Horemans diende een doorgeslepen olievat als vuurkorf. Spelend met het vuur, gingen mijmeringen van vader en zoon naar een mogelijkheid om van dit vat een leuk alternatief voor de klassieke barbecue te maken, waarbij vuur centraal bleef. 

Al snel kwam vader Koen als ervaren kok met een metalen plaat op de proppen. Zoon Siebe zette zich aan het tekenen en ontwierp een zeshoekige plaat en zuil die bij de familie Albertz, vakkundigen in de metaalsector, werd gemaakt. Siebe laste het geheel in elkaar en de families Albertz en Horemans konden genieten van gezellige zomeravonden rond het vuur met heerlijke gerechten en een lekker glaasje.

Michel Albertz nam het ontwerp onder handen. Zijn voorliefde voor de Japanse cultuur bracht hem bij  “Hachi”. Zo kwam hij tot de unieke achthoek. Siebe ging aan het tekenen en de stijlvolle zwarte Hachicook was geboren.

Waarom Hachi?

Uit passie voor vuur en outdoor-cooking is deze prachtige Teppanyaki-Grill ontstaan in de vorm van een achthoekige ring-BBQ met Japanse invloeden.
In Japan is Hachi  “8” een geluksgetal. Het Hachi ideogram  “八” staat voor “opening van het lot” en brengt geluk omdat het verruimt onderaan en doet denken aan welvaart en groei.
Hachi betekent  “meer en meer voorspoed naarmate de tijd verstrijkt”.

Onze missie


Verbind de wereld !

Beleef outdoor momenten met warmte en gezelligheid !

Geniet van een buitengewone sfeer die het verschil maakt !

Onze visie

Onze visie is het creëren van een unieke beleving waar mensen verbinden rond vuur, om hen meer voorspoed te brengen naarmate de tijd vordert.
We maken het verschil door samen te werken met lokale bedrijven die hun expertise willen verbinden aan een sterk merk met een uitermate hoge kwaliteit, made in Belgium.

Onze waarden

Passie voor vuur, liefde voor gezelligheid.
Authentieke gastvrijheid, verbinden met vrienden en familie.
Expertise samenbrengen op een maatschappelijk verantwoorde manier.
Made in Belgium, ons engagement naar lokale bedrijven.

Ons Team

Design: Michel Albertz
Tekenwerk: Siebe Horemans
Hosting en administratie: Vanessa Horemans
Website en Social Media: Pieter-Jan Pauwels
Marketing: Kim Van der Auweraer
Grillmaster: Koen Horemans