EXCLUSIEVE BBQ

Een Hachicook een exclusieve BBQ noemen zou hem te kort doen. Exclusief, dat is hij zeker, zowel naar design als naar functionaliteit. Maar met de Hachicook koopt u  zoveel meer dan een exclusieve BBQ

4-IN-1

Wat de Hachicook zo uitzonderlijk maakt is dat hij eigenlijk 4 functionaliteiten verenigt in 1 toestel. En dat doet niemand hem na!

De Hachicook dat is:

  • Een BBQ
  • Een teppanyaki bakplaat
  • Een vuurschaal
  • Een stijlvolle aperotafel
EXCLUSIEVE BBQ
EXCLUSIEVE BBQ

BBQ GRILL EN TEPPANYAKI

Dit exclusieve model van barbecue biedt u de mogelijkheid om tegelijk voeding te bereiden op de BBQ grill en op de teppanyaki bakplaat. De barbecue grill is in hoogte verstelbaar zodat u er zowel iets op kan dichtschroeien in de lage standen als iets op warmhouden of bereiden op de hoogste stand. Dankzij de grote kuip van de Hachicook is het ook mogelijk om het aan de éne kant heter te maken dan aan de andere. Kortom de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. En dat is voor de liefhebber pure luxe!

VUURSCHAAL

Na de maaltijd of op de avonden dat u toch eens niets bereidt op de Hachicook, doet hij dienst als vuurschaal waarrond het gezellig toeven is. Winter en zomer, eens u de Hachicook hebt, zal u zich errond willen verenigen met vrienden en familie. Dat is de magie van vuur. Het brengt mensen samen en verbindt ze.

STIJLVOLLE APEROTAFEL

Het exceptionele concept van de Hachicook voorziet bovendien in een luxe afdekplaat die in verschillende houtsoorten verkrijgbaar is. Deze luxe afdekplaat kroont de Hachicook tot permanente, stijlvolle aperotafel.

NIEUWSGIERIG NAAR DEZE EXCLUSIEVE BBQ EN NOG ZOVEEL MEER? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showgarden. Daar treft u de verschillende modellen Hachicooks geïnstalleerd in een tuin zoals het bij u zou kunnen zijn. Het geeft u een goed beeld van de aanwinst dat dit uitzonderlijk concept kan betekenen voor uw tuin en uw leven.

Aarzel niet en kom nu langs!