BELGISCHE BBQ

De Hachicook is een Belgische BBQ met een bijzonder origineel ontwerp. Door dit exceptioneel concept doet de Hachicook dienst als BBQ, als teppanyaki bakplaat, als vuurschaal en … als stijlvolle aperotafel dankzij de bijhorende luxe afdekplaat.

Maar de Hachicook is niet enkel multifunctioneel. Veel aandacht schonken de ontwerpers ook aan de vormgeving. Het zou een achthoek worden, niet zoals de meeste BBQ’s vierkant of rond. Waarom een achthoek? Daar leest u alles over op onzeover onspagina.

Vervolgens selecteerden ze de beste Belgische vaklui om het exclusieve design te produceren. Dit maakt van de Hachicook een absolute aanwinst voor uw terras of tuin. “Het is als koken op een kunstwerk”, zei een journalist ons ooit! En dit alles bovendien met veel focus op veiligheid.

Een Belgisch topproduct!

Belgische BBQ
Dit is Belgisch

DIT IS BELGISCH

Onze Hachicook BBQ is op en top Belgisch. We gingen op zoek naar Belgische vakmensen die net als ons streven naar uitermate hoge kwaliteit om van onze “BBQ” een Belgisch meesterwerk te maken. We kozen ervoor om exclusief met Belgische ondernemingen te werken. Dat is ons engagement naar de lokale economie toe. De schorten worden bijvoorbeeld gemaakt in een Belgisch atelier in Lokeren, de hoezen bij een Belgische zeilmakerij uit Wijnegem. Er is hier zo veel vakmanschap in België dus waarom het elders zoeken? 

Ten slotte kleeft er aan Hachicook nog een belangrijk maatschappelijk verhaal. Maatwerkbedrijf De Brug in Mortsel is een trouwe partner van Hachicook. Samenwerken met mensen met een beperking verschaft ons dubbel zoveel voldoening. Eén van onze waarden is: “Expertise samenbrengen op een maatschappelijk verantwoorde manier.” En wij brengen die visie dan ook in de praktijk.
Meer over onze visie en missie vindt u hier.

NIEUWSGIERIG NAAR DEZE BELGISCHE BBQ – TEPPANYAKI – VUURSCHAAL – APEROTAFEL?

Kom dan eens een kijkje nemen in onze showgarden. Daar treft u de verschillende modellen Hachicooks geïnstalleerd in een tuin zoals het bij u zou kunnen zijn. Het geeft u een goed beeld van de upgrade die dit uitzonderlijk concept kan betekenen voor uw tuin en uw leven. Een bezoekje aan onze Showgarden is volledig vrijblijvend. Wel graag even een afspraak maken zodat er zeker iemand van ons Hachicookteam aanwezig is om u warm te verwelkomen en uitleg te geven.

Aarzel niet en kom nu langs!